Įžanga

Šioje Privatumo ir slapukų politikoje aprašoma, kaip mes renkame ir naudojame jūsų duomenis ir kokiais atvejais mes dalinamės šiais duomenimis su trečiosiomis šalimis. Mes vertiname santykius su jumis, todėl teikiame didžiausią reikšmę jūsų privatumo apsaugai. Mes apdorojame jūsų asmens duomenis remdamiesi tik galiojančiais įstatymus bei šia Privatumo politika. Tai yra 2.0 dokumento versija, kuri galioja nuo 2018 m. gegužės 25 d.

Juridinis asmuo TRANSFERGO LTD Level 42 One Canada Square Canary Wharf London E14 5AB United Kingdom
Duomenų apsaugos pareigūno kontaktiniai duomenys:
Šarūnas Savičianskas [email protected]
Sąlygos

Visoje svetainėje, terminai „TransferGo”, „mes”, „mus” ir „mūsų” reiškia TransferGo Ltd, įskaitant įmonės darbuotojus, direktorius, rėmėjus, partnerius ir įgaliotinius. TransferGo naudoja įvairius įrankius bei trečiųjų šalių paslaugas, kad teiktų paslaugas jums („jūs”, „klientas”, „vartotojas” ir „jūsų” reiškia paslaugos vartotojus, nepriklausomai nuo to, ar jie yra siuntėjai, gavėjai, ar mūsų interneto svetainės arba mobiliosios programėlės lankytojai).

TransferGo bus visos jūsų pateiktos asmeninės informacijos duomenų valdytojas. Jei norite gauti papildomos informacijos apie savo teises pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (angl. General Data Protection Regulation), kviečiame apsilankyti informacijos komisaro svetainėje www.ico.org.uk.

Duomenų rinkimas viešame puslapyje:

Kai naršote mūsų interneto puslapį neprisijungę, mes neišsaugome jokių asmeninių duomenų apie jus, tačiau naudojame daugybę įrankių, kurie padeda mums prižiūrėti šį interneto puslapį ir suteikti jums geriausią įmanomą patirtį.
Mes kaupiame 2-jų tipų duomenis apie jus, kai esate neprisijungę:
1) Techniniai rodikliai, elgsenos ir partnerių duomenys: Šie duomenys apima techninius įrašus apie interneto puslapio našumą ir anoniminių klientų elgsenos ypatumus, siekiant pagerinti svetainę. Šie duomenys yra anonimiški, pagal juos negalite būti susektas, tačiau jie yra būtini verslo palaikymui ir plėtrai. Partnerių duomenys apima kliento identifikavimo numerį, pagal kurį jus gali susekti tik TransferGo ir kuris nėra prieinamas trečiosioms šalims. Štai paslaugų teikėjų, kurių įrankius mes naudojame šiuo metu, sąrašas:

  • Google Analytics - įrankis, skirtas stebėti bendrą klientų elgseną ir pateikti įžvalgas apie sistemą. Jūsų IP adresas yra paslepiamas, todėl jūsų identifikuoti neįmanoma.
  • TrackJS - klaidų stebėjimo įrankis.
  • Google Optimize - A/B testavimo įrankis, kuris leidžia pateikti šiek tiek skirtingą turinį kiekvienam klientui. Klientai atrenkami atsitiktine tvarka, o ne pagal asmens duomenis profilyje.
  • HotJar - įrankis, skirtas anonimiškai stebėti pavienių klientų elgesį, kuris padeda mums optimizuoti puslapį. Nepaisant to, kad šis įrankis seka konkretaus kliento elgesį, identifikuoti kliento tapatybę ir panaudoti šiuos duomenis rinkodarai ar kitiems tikslams yra neįmanoma.
  • Get Site Control - įrankis, leidžiantis greitai koreguoti puslapio turinį be programuotojų pagalbos (pvz., pridėti apklausos forma į pagrindinį puslapį).
  • Awin - populiarus partnerių tinklas, kuris padeda mums atpažinti svetainės lankytojus, kurie prisijungė per mūsų partnerių šaltinius (pvz. interneto blogą). Ši informacija yra būtina, nes partneriams yra mokamas atlygis už rekomenduotus klientus.
  • GetCake - populiarus partnerių tinklas, kuris padeda mums atpažinti svetainės lankytojus, kurie prisijungė per mūsų partnerių šaltinius (pvz. interneto blogą). Ši informacija yra būtina, nes partneriams yra mokamas atlygis už rekomenduotus klientus.


  • 2) Duomenys, orientuoti į rinkodarą: Šie duomenys yra naudojami rinkodaros tikslais, įskaitant jūsų nukreipimą į puslapį ar socialinius tinklus, konversijų matavimą ir reklamų suasmeninimą pagal jūsų profilį (pvz. jų pateikimą jūsų gimtąja kalba). Štai paslaugų teikėjų, kurių paslaugas mes naudojame šiuo metu, sąrašas:

  • Facebook pixel - priemonė, skirta nukreipimo į puslapį ir (arba) konversijų stebėjimui, naudojant jus atitinkantį unikalų kodą (pikselį) Facebook socialiniame tinkle.
  • Google DoubleClick/Adwords - priemonė, skirta nukreipimo į puslapį ir (arba) konversijų stebėjimui, naudojant jus atitinkantį unikalų kodą (pikselį) Google tinkle.
  • Bing - priemonė, skirta nukreipimo į puslapį ir (arba) konversijų stebėjimui, naudojant jus atitinkantį unikalų kodą (pikselį) Bing tinkle.
  • Rubicon - priemonė, skirta nukreipimo į puslapį ir (arba) konversijų stebėjimui, naudojant jus atitinkantį unikalų kodą (pikselį) Rubicon tinkle.

  • Visi šie duomenys yra saugomi slapukuose, tačiau juose mes nefiksuojame jūsų asmens tapatybę identifikuojančios informacijos. Jei norite atstatyti pirminius duomenis, išvalykite slapukus savo naršyklėje ir galėsite pasirinkti nustatymus iš naujo. Daugiau informacijos apie slapukus ar jų valdymą galite rasti čia: https://ico.org.uk/for-the-public/online/cookies/.

    Duomenų rinkimas produkte:

    Vos prisijungę tampate mums identifikuojamu asmeniu, todėl galime sekti ir saugoti daugiau informacijos apie jus, įskaitant jūsų asmeninius duomenis. Mes galime pasidalinti kaupiama informacija apie jus su trečiosiomis šalimis gavę teismo įsakymą, o taip pat jei tokia užklausa arba įsakymas yra pateikti iš policijos ar kitų reguliavimo įstaigų bei valstybinių institucijų, nagrinėjančių įtariamą neteisėtą veiklą ir toks duomenų atskleidimas yra pagrįstai būtinas įstatymų, reglamentų ir teisinių užklausų vykdymui; asmens duomenų saugumo užtikrinimui; sukčiavimo, saugumo ir techninių problemų sprendimui; TransferGo teisių ir nuosavybės apsaugai. Mes taip pat galime pateikti bendrą statistinę informaciją ir analizę apie savo vartotojus trečiosioms šalims, užtikrindami, kad jūsų tapatybė nebus atskleistai be mūsų leidimo.

    Jūsų duomenų saugumas:

    Mes labai rimtai žiūrime į jūsų asmens duomenų apsaugą, todėl širfuojame duomenis, kuriuos pateikiate informacijos perdavimo metu. Mūsų vidinės sistemos registruoja kiekvieną mūsų darbuotojų prisijungimą prie jūsų duomenų. Mūsų biuruose veikia perimetro kontrolė, kuri apsaugo nuo neleistino patekimo į patalpas. Turime vidines IT saugumo procedūras ir naudojame aukščiausio lygio saugumo standartus, siekdami sumažinti išorinių atakų grėsmę. Visos svarbiausios sistemos reikalauja dviejų faktorių autentifikavimo ir (arba) yra prieinamos tik per vidinį įmonės tinklą / virtualų privatų tinklą (angl. Virtual private network).

    Kodėl mums reikia jūsų asmens duomenų:

    1) Kaip finansinė institucija, mes privalome patikimai identifikuoti klientą prieš teikiant bet kokią finansinę paslaugą ir padaryti viską, kas mūsų galioje, kad būtų užkirstas kelias pinigų plovimui ir sukčiavimui, kam mums gali prireikti papildomos informacijos ir (arba) dokumentacijos, priklausomai nuo konkrečių atvejų. 2) Reguliarioms verslo operacijoms ir sutarties sąlygų su jumis vykdymui, kurios leistų jums naudotis TransferGo paslaugomis. Siunčiant pinigus, turime nurodyti jų siuntėją. Tam tikrais atvejais galime paprašyti siuntėjo pateikti daugiau informacijos ar gavėjo dokumentus. 3) Siekdami apsaugoti klientų ir (arba) savo interesus, mes saugome visus pokalbius su savo klientais, kad ginčo atveju galėtume užtikrinti teisingą sprendimą. 4) Teikti geresnius pasiūlymus jums. Žinodami jūsų asmens duomenis galime pasiūlyti jums geresnę ir labiau individualizuotą paslaugą bei pateikti vertingus pasiūlymus. Produkte mes renkame trijų tipų duomenis:

    1) Finansiniai ir asmens duomenys yra reikalingi norint laikytis Pažink savo klientą (angl. Know your customer), pinigų plovimo prevencijos (angl. Anti-money laundering) ir teroristų finansavimo prevencijos (angl. Counter-Terrorism Financing) reglamentų bei vykdyti finansines bei verslo operacijas:

    Šie duomenys apima jūsų el. pašto adresą, telefono numerį, vardą, pavardę, adresą, tautybę, gimimo datą, informaciją apie banko sąskaitą (įskaitant debeto arba kredito kortelės duomenis), bankinių operacijų istoriją ir kitus asmens duomenis, kurie gali mums padėti laikytis reglamento ir užkirsti kelią nesąžiningam elgesiui. Pervedant pinigus, mes taip pat pateikiame dalį mūsų partnerių (finansinių tarpininkų) asmeninių duomenų, kad galėtume užbaigti pervedimą (įskaitant, bet neapsiribojant, mokėjimo kortelių vykdytoją, sankcijų sąrašo teikėjus, sukčiavimo aptikimo sistemas, partneriaujančius bankus).

    Štai paslaugų teikėjų, su kuriais mes dalinamės jūsų duomenimis, sąrašas:
  • Amazon Web Services - mūsų duomenų centro (prieglobos) teikėjas, kurio duomenų bazėje mes saugome ir apdorojame visus jūsų duomenis. Visi mūsų duomenys yra saugomi Europos Sąjungos viduje.
  • RDC - įrankis, leidžiantis mums patikrinti, ar nesate įtraukti į jokius sankcijų sąrašus, ar nesate politikoje dalyvaujantis asmuo (angl. Politically exposed person) ir ar prieš jus nebuvo panaudotos priešiškos žiniasklaidos priemonės.
  • Tracesmart - asmens tapatybės patvirtinimo paslaugų teikėjas.
  • DirectID - asmens tapatybės patvirtinimo paslaugų teikėjas.
  • ID Scan - asmens tapatybės patvirtinimo paslaugų teikėjas.
  • Onfido - asmens tapatybės patvirtinimo paslaugų teikėjas.
  • Google Cloud Vision - vaizdo atpažinimo paslauga, padedanti atpažinti blogos kokybės dokumentus.
  • Checkout.com - mokėjimo kortelių procesorius.
  • Kiti bankai arba mokėjimo paslaugų teikėjai: kai mes siunčiame pinigus jūsų vardu, ši informacija tampa matoma bankui gavėjui ir (arba) mokėjimo paslaugų teikėjui bei pačiam gavėjui.
  • Crowdfunding platforma - taikoma tik tiems klientams, kurie nusprendžia investuoti ir pereiti per partnerių crowdfunding KYC procesus.
  • Partnerių bankai: kai gauname iš jūsų pinigus, partneriaujantys bankai saugo informaciją apie jūsų pervedimus.
  • Duedil - įmonių patikros paslaugų teikėjas.
  • Tableau - verslo analizės įrankis.


  • 2) Techniniai rodikliai, elgsenos analizė ir ryšių duomenys:

    Numatyta, kad šie duomenys turi būti anonimiški, tačiau gali apimti ir dalį asmens bei su vartotojais susijusių duomenų. Techninio puslapio našumo, klaidų kontrolės ir puslapio naudojimo statistikos stebėjimui mes naudojame įvairius įrankius, kurie padeda mums tobulinti savo teikiamas paslaugas ir užtikrinti geresnę klientų patirtį bei efektyviai bendrauti su mūsų klientais. Štai paslaugų teikėjų, kurių paslaugas mes naudojame, sąrašas:

  • Google Analytics - priemonė, naudojama bendros klientų elgsenos ir įžvalgų apie sistemą stebėjimui. Jūsų IP adresas yra paslepiamas, todėl jūsų identifikuoti neįmanoma.
  • Google Optimize - A/B testavimo įrankis, kuris leidžia pateikti šiek tiek skirtingą turinį kiekvienam klientui. Klientai atrenkami atsitiktine tvarka, o ne pagal asmens duomenis profilyje.
  • HotJar - įrankis, skirtas anonimiškai stebėti pavienių klientų elgesį ir to pasekoje optimizuoti puslapį. Nepaisant to, kad šis įrankis seka konkretaus kliento elgesį, identifikuoti kliento tapatybę ir panaudoti šiuos duomenis rinkodarai ar kitiems tikslams yra neįmanoma.
  • Mixpanel - elgesio stebėjimo įrankis ir aktyviųjų pranešimų (angl. push notifications) paslaugos teikėjas.
  • Get Site Control - įrankis, leidžiantis greitai koreguoti puslapio turinį be programuotojų pagalbos (pvz., pridėti apklausos forma į pagrindinį puslapį).
  • NewRelic - techninio našumo stebėjimo ir gedimų šalinimo įrankis.
  • Datadog - techninio našumo stebėjimo ir gedimų šalinimo įrankis.
  • Loggly - techninių klaidų registravimo paslauga, kuri padeda identifikuoti ir pašalinti gedimus mūsų sistemoje.
  • Fabric - techninių klaidų registravimo paslauga, kuri padeda identifikuoti ir pašalinti gedimus mūsų sistemoje.
  • Zendesk - klientų aptarnavimo priemonė, naudojama bendravimui su mūsų klientais.
  • Talkdesk - klientų aptarnavimo priemonė, naudojama bendravimui su mūsų klientais.
  • Twillio - SMS žinučių siuntimo paslauga, naudojama naudojama komunikacijai su mūsų klientais.
  • Vertex - SMS žinučių siuntimo paslauga, naudojama rinkodaros turinio komunikacijai su klientais.
  • Postmark - el. laiškų siuntimo paslauga, naudojama informacijos apie pinigų pervedimo būseną siuntimui.
  • Active Campaign - el. laiškų siuntimo paslauga, skirta rinkodaros turinio ir bendrinio tipo pranešimams, kurie nėra individualizuoti.
  • Tableau - verslo analizės įrankis, skirtas mūsų veiklos stebėjimui.
  • Wootric - klientų rekomendavimo indekso (angl. Net Promoter Score) matavimas.
  • Google Suite - mūsų vidinės komunikacijos sistema (el. laiškai, dokumentai ir t.t.), kurioje gali pasitaikyti ir asmens duomenų.
  • Slack - mūsų vidinės komunikacijos įrankis, kuriame gali pasitaikyti ir asmens duomenų.
  • Asana - užduočių valdymo įrankis.
  • Atlassian - užduočių valdymo ir dokumentacijos bazė.


  • 3) Rinkodara, personalizavimas, profiliavimo duomenys:

    Tam, kad pasiektume esamus ir potencialius klientus, mes naudojame platų rinkodaros priemonių spektrą. Klientų patirties pagerinimui ir (arba) aktualių reklamų pateikimui, šios priemonės apima nukreipimo į puslapį platformas, naudotojams sugeneruotus unikalius kodus (pikselius) ir kitus įrankius. Štai paslaugų teikėjų, kurių paslaugas mes naudojame, sąrašas:

  • Facebook pixel - priemonė, skirta nukreipimo į puslapį ir (arba) konversijų stebėjimui, naudojant jus atitinkantį unikalų kodą (pikselį) Facebook socialiniame tinkle.
  • Google DoubleClick/Adwords - priemonė, skirta nukreipimo į puslapį ir (arba) konversijų stebėjimui, naudojant jus atitinkantį unikalų kodą (pikselį) Google tinkle.
  • Bing - priemonė, skirta nukreipimo į puslapį ir (arba) konversijų stebėjimui, naudojant jus atitinkantį unikalų kodą (pikselį) Bing tinkle.
  • Rubicon - priemonė, skirta nukreipimo į puslapį ir (arba) konversijų stebėjimui, naudojant jus atitinkantį unikalų kodą (pikselį) Bing tinkle.


  • Partnerių atrankos politika

    Mes pasiliekame teisę įtraukti arba neįtraukti naujų partnerių, apdoroję duomenis bet kurioje iš šioje politikoje pateiktų kategorijų. Mes rimtai žiūrime į jūsų asmens duomenų apsaugą, todėl visada bendradarbiaujame tik su įmonėmis, besivadovaujančiomis patikimu Bendrosios duomenų apsaugos reglamentu (angl. Data Processing Agreement) arba kitais duomenų apsaugos reglamentais.

    Profiliavimas, segmentavimas ir automatizuotas sprendimų priėmimas:

    Mes teikiame savo paslaugas dideliam kiekiui įvairiausių klientų visame pasaulyje ir stengiamės personalizuoti jų patirtį. Profiliavimas apima sritis nuo rinkodaros komunikacijos pageidautina kalba iki naujų produkto pranešimų, kurie gali būti naudingi tam tikriems klientams, arba specialių pasiūlymo teikimo. Nė viena mūsų profiliavimo sritis, išskyrus sukčiavimo prevencijos priemones, dėl kurių mes turime teisinę atsakomybę pagal kovos su pinigų plovimu teisės aktus, nesukelia teisinių padarinių klientui.

    Mes visada prašome mūsų klientų sutikimo dėl privatumo politikos:

    1) Jei klientas atmeta privatumo politiką, mes įtraukiame tik 1-ąjį ir 2-ąjį duomenų tipus (asmens duomenis + techninius/elgsenos/komunikacijos duomenis), palikdami 3-ajį, t.y.į rinkodaros, duomenų tipą nenaudojamą. Jei pasirinksite šį variantą, mes vis tiek stebėsime duomenis, būtinus mūsų paslaugų jums teikimui, tačiau šie duomenys nebus naudojami rinkodaros tikslais. Mes nesiųsime rinkodaros turinio pranešimų, įskaitant specialių pasiūlymų, nebent klientas pasirinktų juos gauti atskiru sutikimu.

    2) Jei klientas priima privatumo politiką, mes įtraukiame 1-ąjį, 2-ąjį ir 3-iajį duomenų tipus. Kai kuriose elgsenos analizės įrankiuose atsiųsime papildomus identifikatorius, kurie padės mums geriau suprasti klientų elgseną. Mes taip pat atsiųsime rinkodaros komunikacijos pranešimus elektroniniais kanalais.

    Stebėjimo ir bendravimo nuostatas bet kada galite pasikeisti savo nustatymų meniu. Atkreipkite dėmesį, kad esami duomenys vis tiek bus prieinami, kol baigsis duomenų saugojimo laikotarpis, net jei sumažinsite savo stebėjimo lygį. Jei pageidaujate, kad jūsų duomenys būtų ištrinti greičiau, prašome išreikšti šį prašymą el. paštu [email protected]

    Jei klientas nori iš naujo nustatyti stebėjimo parinktį atsijungęs nuo sistemos, geriausias būdas tai padaryti yra išvalyti naršyklės talpyklą.

    Rinkodaros komunikacijos parinktys:

    Mes komunikuojame su savo klientais dėl naujų produktų ar paslaugų bei specialių pasiūlymų ir kitų rinkodaros pranešimų. Priimdami šią privatumo politiką, sutinkate gauti mūsų rinkodaros pranešimus elektroniniais būdais (el. paštu, mobiliojoje programėlėje, SMS žinute ir telefono skambučiu). Jei atmesite šią privatumo politiką, mes nesiųsime jums jokių rinkodaros pranešimų, todėl praleisite specialius pasiūlymus, kuriuos mes suteikiame savo klientams. Atminkite, kad jūs visada galite pakeisti šią nuostatą savo profilio nustatymuose bei pasirinkti tik konkrečius kanalus, kuriais norite gauti pranešimus.

    Informacija apie pervedimą, pvz., įmokos gavimo patvirtinimas, dokumentų užklausos ir (arba) kita informacija, tiesiogiai susijusi su mūsų teikiama paslauga, nėra rinkodaros komunikacijos dalis ir negali būti išjungta.

    Jūsų teisių į duomenis vykdymas:

    Europos Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (angl. European General Data Protection Regulation) suteikia jums daugiau teisių kontroliuoti, kokius duomenis apie jus gali pasiekti tokios įmonės kaip mes. Štai taisyklių, pateikiamų šiame reglamente, sąrašas:

  • Duomenų subjekto teisė į duomenų prieigą.
  • Duomenų subjekto teisė į duomenų ištaisymą.
  • Duomenų subjekto teisė į duomenų tvarkymo apribojimą.
  • Teisė būti informuotam.
  • Teisė į duomenų perkėlimą.
  • Teisė atsisakyti duomenų apdorojimo.


  • Dėl savo teisių pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą įvykdymo, susisiekite su mumis el. paštu [email protected] Tam, kad galėtume identifikuoti jus kaip klientą, susisiekiye iš el. pašto, kurį naudojote registracijai TransferGo puslapyje. Mes atsakysime į jūsų užklausą per 30 kalendorinių dienų. Atkreipkite dėmesį, kad, kaip reguliuojamas verslas, TransferGo privalo išsaugoti klientų asmens duomenis ir papildomus dokumentus, kad kompetetingos institucijos užkirstų kelią, nustatytų ir ištirtų galimą pinigų plovimą ar teroristų finansavimą. Laikantis pinigų plovimo/teroristų finansavimo prevencijos norminių reikalavimų, dokumentų kopijos ir kliento asmeninė informacija bus saugomi mūsų sistemoje per penkis (5) metus nuo verslo santykių su klientu pabaigos arba nuo paskutinio pervedimo įvykdymo. Atkreipkite dėmesį, kad pinigų plovimo/teroristų finansavimo prevencijos norminiai reikalavimai ima viršų ties Bendrojo duomenų apsaugos reglamento reikalavimais. Kai kuriais atvejais, kai neturime patikimų duomenų pašalinimo metodų, jie automatiškai ištrinami per 6 mėnesius nuo duomenų saugojimo laikotarpio pabaigos.

    Jei kliento užklausa yra akivaizdžiai nepagrįsta arba perdėta, mes pasiliekame teisę atsisakyti ją vykdyti arba skirtį administracinį mokestį.
    Jei manote, kad jūsų teisės nėra įvykdytos tinkamai, visada galite kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, adresu [email protected]

    Slapukų politika:

    Slapukai yra maži tekstiniai dokumentai, išsaugoti jūsų naršyklės atmintyje. Jie naudojami siekiant pagerinti klientų patirtį interneto puslapiuose ir padėti trečiųjų šalių paslaugoms tinkamai veikti.

    TransferGo plačiai naudoja slapukus tiek viešajame puslapyje, tiek produkte. Dauguma trečiųjų šalių teikėjų, kurių paslaugas ir įrankius mes naudojame, automatiškai aktyvuoja slapukus klientų naršyklėje, kad palengvintų savo paslaugas. Privatūs duomenys niekada nėra saugomi slapukuose. Juose gali būti užfiksuoti tik anoniminiai identifikatoriai ar kitos aktualios nuostatos. Duomenų saugojimo laikotarpis priklauso nuo slapukų politikos, tačiau negali trukti ilgiau kaip 24 mėnesius.

    Papildoma informacija apie šią politiką ir būsimi pakeitimai:

    Mes galime atskleisti jūsų asmeninę informaciją šioms šalims: Mes galime dalytis jūsų asmens duomenimis su bet kuria mūsų įmonės grupės nare arba dukterine įmone (pvz., bet kuriomis mums priklausančiomis ar mūsų kontroliuojamomis organizacijomis), mūsų holdingo įmonėmis arba pagrindinėmis holdingo įmonėmis (t.y. bet kuriomis mus kontroliuojančiomis bendrovėmis) bei joms priklausančiomis dukterinėmis įmonėmis. Šios įmonės naudos jūsų asmeninę informaciją tik tam, kad suteiktų paslaugas jums ir mums tokiu pačiu principu, kaip ir mes suteikiame paslaugas pagal šią saugumo politiką.

    Verslo arba turto pardavimo atveju, asmeninė informacija gali būti atskleista arba perleista pirkėjams ar būsimiems mūsų verslo, ar bet kurio mūsų turto, pirkėjams kaip pardavimo dalis.

    Ši Politika yra prieinama skirtingomis kalbomis. Jei tarp skirtingų kalbų yra neatitikimų, anglų kalbos versija turi didesnę galią.

    Jei turite klausimų apie šią Politiką arba norite gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis el. paštu [email protected] Mes pasiliekame teisę keisti šią Politiką ir informuoti klientus apie šiuos pasikeitimus produkte ar kitomis komunikacijos priemonėmis (pvz., el. paštu) per 7 dienas iki faktinio pakeitimo.

    Siųskite pinigus jau dabar