Maksājumu vietnes darbībai atļauja saņemta no AK Finanšu pakalpojumu iestādes. Uzzināt vairāk

SPĒKĀ STĀŠANĀS DATUMS: 2012. GADA 1. AUGUSTS.

Privātuma politika

Mēs esam uzrakstījuši šo politiku, lai izskaidrotu, kā Transfergo Ltd („mēs”, „mums” vai „Transfergo”) izmanto datus, kurus Jūs mums sniedzat, izmantojot mūsu vietni (-es) tai skaitā, bet ne tikai vietni transfergo.com. Mēs augstu vērtējam mūsu savstarpējās attiecībās un piešķiram augstāko svarīguma pakāpi Jūsu privātuma cienīšanai un aizsargāšanai. Mēs vēlamies, lai, izmantojot mūsu pakalpojumus, Jūs justos ērti un pārliecināti. Transfergo pilnībā atbilst 1998. gada Datu aizsardzības likuma un visu citu piemērojamo datu aizsardzības un privātuma tiesību aktu prasībām. Mēs apstrādāsim personas datus tikai saskaņā ar piemērojamajām tiesību normām un šo Privātuma politiku. Visus Jūsu sniegtos personas datus uzraudzīs Transfergo. Ja Jums nepieciešama papildu informācija par Jūsu tiesībām saskaņā ar Datu aizsardzības likumu, lūdzu, sazinieties ar Informācijas komisāru. Sīkāku informāciju var atrast, apmeklējot ico.org.uk

1. Informācija, kuru mēs apkopojam par Jums

Mēs varam apkopot par Jums sekojošu informāciju, kas var ietvert nepubliskos personas datus: informācija, kuru Jūs esat sniedzis reģistrācijas laikā un/vai mūsu pakalpojumu izmantošanas gaitā, tāda kā Jūsu vārds, epasta un pasta adrese un tālruņa numurs; informācija, kuru Jūs sniedzat, lai apstiprinātu savu kontu, tāda kā identifikācijas dokumentu kopijas un dokumenti no publiski pieejamām datu bāzēm, kas apliecina identitāti. Mēs apkopojam informāciju par darījumiem, kurus Jūs veicat, izmantojot mūsu vietni (-es), un par Jūsu rīkojumu izpildi. Mēs izmantojam sīkdatnes, lai pārvaldītu mūsu vietni (-es) un pakalpojumus, reklāmu un epasta programmas. Mēs glabājam informāciju, kad Jūs iesniedzat pieprasījumus un komentārus vai sazināties ar mums. Mēs apkopojam no Jums saņemtos personas datus, kad Jūs piedalāties jebkādās reklāmas akcijās, konkursos vai balvu izlozēs, izmantojot mūsu pakalpojumus. Mēs varam apkopot informāciju par Jums arī no citiem avotiem tai skaitā, bet ne tikai no: kredītinformācijas aģentūrām, krāpniecības novēršanas aģentūrām, biznesa katalogiem vai citiem komerciāliem vai publiski pieejamiem avotiem. Mēs apkopojam sīkāku informāciju par mūsu vietnes (-ņu) apmeklējumiem un aplūkotajām datu vienībām, kā arī tādu informāciju kā Jūsu pārlūkprogrammas veids, tālruņa veids, atrašanās vieta un/vai IP adrese.

2. Kā mēs izmantojam Jūsu informāciju

Mēs izmantojam Jūsu personas datus un finansiālo informāciju, lai nodrošinātu Jūs ar informāciju un pakalpojumiem, kurus Jūs pieprasāt, un sniegtu Jums pielāgotu interaktīvo pieredzi, kad Jūs izmantojat mūsu pakalpojumus. Mēs nevienam reklāmas vai mārketinga nolūkos nepārdodam un neiznomājam Jūsu personas datus.  Mēs nevienam ārpus Transfergo bez Jūsu piekrišanas nenododam Jūsu personas datus izmantošanai reklāmas vai mārketinga nolūkos. Mēs apkopojam informāciju par Jums un arī apvienojam šo informāciju ar citu personu datiem tādā veidā, kas neidentificē Jūsu personību, lai saprastu, kā mūsu produkti tiek izmantoti, kas palīdz mums izstrādāt jaunus produktus un pakalpojumus. Mēs varam izmantot pakalpojumu sniedzēju uzņēmumus, lai palīdzētu izpildīt Jūsu rīkojumu. Mēs tiem sniegsim tikai to informāciju, kas nepieciešama, lai sniegtu konkrēto pakalpojumu, un tiem ir aizliegts izmantot šo informāciju citiem nolūkiem.

3. Jūsu datu izpaušana

Mēs varam izpaust Jūsu personas datus jebkuram mūsu grupas loceklim. Tiek uzskatīts, ka, sniedzot savus personas datus, Jūs piekrītat to izpaušanai ārpus Transfergo sekojošos gadījumos: ja mēs pārdodam vai iegādājamies kādu uzņēmumu vai aktīvu; ja TransferGo vai praktiski visus tā aktīvus iegādājas trešā persona; ja mēs uzskatām, ka tas ir pamatoti nepieciešams, lai izpildītu likuma, noteikumu vai juridiskā pieprasījuma prasības; lai aizsargātu jebkuras personas drošību; lai risinātu krāpšanas, drošības vai tehniskos jautājumus; vai, lai aizsargātu Transfergo tiesības un īpašumu.

4. Informācija, kuru mēs apkopojam, kad Jūs izmantojat vietni (-es)

Statistiskā informācija, kas neatklāj Jūsu personīgo vai Jūsu organizācijas identitāti, tāda kā sīkāka informācija par mūsu vietnes (-ņu) apmeklēšanu un aplūkotajām datu vienībām. Tāda informācija kā Jūsu pārlūkprogrammas veids, tālruņa veids, atrašanās vieta un/vai IP adrese.  Mēs izmantojam sīkdatnes un tām līdzīgus līdzekļus sekojošā veidā: lai sniegtu personalizētus pakalpojumus, izmantojot tādas iespējas, kā Jūsu izvēļu saglabāšana; lai palīdzētu Jums ātrāk atrast informāciju, lai sniegtu reklāmu, un, lai ļautu Jums ātrāk pieteikties sistēmā. Tiek izmantotas „pastāvīgās sīkdatnes”, lai tad, kad Jūs apmeklējat mūsu vietni (-es), mēs atpazītu Jūs kā jau esošu lietotāju. Mēs izmantojam arī „sesijas” jeb pagaidu sīkdatnes, kas identificē konkrēto vietnes (-ņu) apmeklējumu. Sesijas sīkdatnes tiek dzēstas pēc noteikta laika perioda. Jūs varat atteikties no sīkdatņu saņemšanas, mainot savas pārlūkprogrammas iestatījumus. Atsakoties no sīkdatņu saņemšanas, Jūs, iespējams, nevarēsiet izmantot kādu daļu vai visu mūsu vietni (-es).

5. Cik ilgu laiku TransferGo glabā Jūsu datus?

Mēs glabāsim Jūsu datus tik ilgi, cik nepieciešams, lai sniegt Jums Transfergo pakalpojumus, lai risinātu konkrētas problēmas, kuras Jums var rasties, vai citādā veidā, kā to pieprasa likums vai jebkura attiecīgā, regulatīvā iestāde.

6. Jūsu personas datu aplūkošana

Kā klientam Jums ir tiesības aplūkot Jūsu personas datus. Tas nozīmē, ka Jūs varat pieprasīt informāciju par to, kādi personas dati tiek glabāti, un kādiem nolūkiem tie tiek izmantoti. Jūsu personas datu (tai skaitā Jūsu vārda, adreses, fiksētā un/vai mobilā tālruņa numura un derīga personu apliecinoša dokumenta kopijas) aplūkošanas pieprasījumu var iesniegt, izmantojot epastu, kas jānosūta uz šīs privātuma politikas apakšā norādīto epasta adresi. TransferGo var iekasēt administrēšanas izmaksas par pieprasījuma apstrādi ne vairāk kā £10 apjomā.

7. Jūsu personas datu labošana

Kā klientam Jums ir tiesības labot savus personas datus. Lai to izdarītu, lūdzu, sazinieties ar mums. Dažās mūsu tīmekļa vietnēs (tādās kā www.transfergo.com) Jums ir iespēja aplūkot un rediģēt savus personas datus tiešsaistē. Jūs varat to izdarīt tīmekļa vietnē, Jūsu personīgajā profilā. Lai novērstu to, ka Jūsu personas datus aplūko un rediģē citi lietotāji, savam personīgajam profilam Jūs varat piekļūt tikai, piesakoties ar savu lietotājvārdu un paroli.

8. Drošība un datu glabāšana

Jūsu personas datu drošība mums ir svarīga. Mūsu datu apstrādes tehnoloģijas tiek profesionāli izvietotas uzņēmumā, kas specializējas mitināšanas risinājumu sniegšanā. Kad Jūs sniedzat mums sensitīvus personas datus, mēs šifrējam šo datu pārraidi, izmantojot drošligzdu slāņa tehnoloģiju (SSL). Mēs ievērojam vispārpieņemtos standartus, lai aizsargātu mums sniegtos personas datus gan pārraides laikā, gan pēc tam, kad esam tos saņēmuši. Taču neviena datu elektroniskās uzglabāšanas metode vai pārraides metode, izmantojot internetu, nav 100% droša. Tādēļ mēs nevaram garantēt to absolūto drošību.

9. Šīs politikas izmaiņas
Jebkādas izmaiņas, kuras mēs nākotnē veiksim mūsu privātuma politikā, tiks publicētas šajā lapā, un, ja nepieciešams, Jums tiks par tām paziņots, izmantojot epastu.

10. Sazināšanās ar Jums

Mēs sazināsimies ar Jums, izmantojot epastu, SMS, tālruni vai citā veidā, tikai tad, ja Jūs sniegsiet mums kontaktinformāciju, kas nepieciešama, lai to veiktu, un nenorādīsiet, ka nevēlaties, lai ar Jums sazinātos šajos veidos. Jūs varat jebkurā laikā paziņot mums, ka nevēlaties, lai ar Jums sazinātos, izmantojot jebkuru no šiem saziņas veidiem, nosūtot epastu uz [[email protected]].

11. Sazinieties ar mums
Jūs varat sazināties ar mums, izmantojot kontaktinformāciju mūsu tīmekļa vietnē vai nosūtot mums epastu uz [[email protected]].


Neskaidrību gadījumā, lūdzam izlasīt oriģināla kopiju angļu valodā šeit.

Veikt naudas pārskaitījumu

`