Saņemta FCA un HMRC atļauja maksājumu iestādes darbībai.Uzzināt vairāk

phone icon
Klientu apkalpošana
flag
Latviešu
arrow icon
SPĒKĀ STĀŠANĀS DATUMS: 2018. GADA 25. MAIJS.
Privātuma politika
Ievads

Šī politika apraksta, kā mēs apkopojam un izmantojam jūsu datus un kad mēs tos nododam trešajai personai. Sadarbība ar jums mums ir ļoti svarīga un mēs augsti respektējam jūsu privātumu. Mēs apstrādāsim personas informācju saskaņā ar likumu un šo konfidencialitātes politiku. Šī ir 2.0 dokumenta versija un tā stājas spēkā no 25.maija, 2018.gada.

Juridiska persona TRANSFERGO LTD Level 42 One Canada Square Canary Wharf London E14 5AB United Kingdom
Datu aizsardzības speciālists:
Sarunas Savicianskas [email protected]
Termini

“TransferGo”, “mēs”, “mums” un “mūsu” (turpmāk tekstā TransferGo kompānija) kopā ar tās darbiniekiem, direktoriem, tiesību pārņēmējiem un saistītajiem uzņēmumiem izmanto dažādus instrumentus un trešās personas pakalpojumus, lai nodrošinātu pakalpojumus jums (“jūs”, “klients”, “jūsu” turpmāk tekstā attiecas uz pakalpojumu izmantotājiem gan kā naudas sūtītājiem, saņēmējiem, gan arī lapas un aplikācijas apmeklētājiem).

TransferGo pārvaldīs visus personas datus, kurus jūs mums iesniegsiet. Ja vēlaties uzzināt papildus informāciju par jūsu tiesībām, ko paredz Vispārīgā datu aizsardzība regula (GDPR), lūdzu, apmeklējiet Informāciju Komisijas mājaslapu www.ico.org.uk.

Datu apkopošana publiskā lapā:

Kad jūs apmeklējat mūsu mājaslapu, tajā neielogojoties, mēs nepaturam nekādus datus par jums, taču mēs izmantojam dažādus instrumentus, lai uzturētu mājaslapas darbību un nodrošinātu jums vislabāko pieredzi.
Kad jūs ielogojaties mūsu mājaslapā, mēs par jums apkopojam 2 veida datus:
1) Tehniskie rādītāji, uzvedības un saistītie dati: Šie dati iekļauj tehniskos ieraktus par lapas aktivitāti un anonīmus klientu datus, lai uzlabotu mājaslapu. Šie dati ir anonīmi un nevar tikt izmantoti, lai noteiktu klientus, bet ir nepieciešami, lai nodrošinātu kompānijas un mājaslapas veiksmīgu darbību. Saistītie dati iekļauj klienta identifikācijas numuru, bet, lai noteiktu klientu, tos var izmantot tikai TransferGo nevis trešā persona. Šeit ir saraksts ar pakalpojumu sniedzējiem, kurus mēs šobrīd izmantojam:

  • Google Analytics - instruments, ar kuru noteikt apkalpoto klientu uzvedību un nodrošinātu ieskatu sistēmā. Jūsu IP adrese vienmēr tiek paslēpta, lai nebūtu iespējams jūs identificēt.
  • TrackJS - priekšgalsistēmu novērošanas instruments, lai noteiktu kļūdas.
  • Google Optimize - A/B testēšanas instruments, kas parāda nedaudz atšķirīgu saturu katram klientam. Klienti tiek izvēlēti pēc nejaušības principa nevis personas datiem.
  • HotJar - instruments, lai anonīmi noteiktu individuālu klientu uzvedību, kas mums palīdz optimizēt lapu. Lai gan tas nosaka konkrētus klientus, nav iespējams klientus identificēt vai datus izmantot mārketinga mērķiem.
  • Get Site Control - instruments, lai ātri rediģētu lapas saturu, neizmantojot programmētājus, piemēram, pievienojot mājaslapai aptauju.
  • Awin - populārs piesaistes kanāls, kas tiek izmantots, lai identificētu apmeklētājus, kuri ienāca no saistītas programmas, piemēram, bloga. Šī informācija ir svarīga, jo mēs saviem saistājiem uzņēmumiem maksājam par klientu piesaisti.
  • GetCake - populārs piesaistes kanāls, kas tiek izmantots, lai identificētu apmeklētājus, kuri ienāca no saistītas programmas, piemēram, bloga. Šī informācija ir svarīga, jo mēs saviem saistājiem uzņēmumiem maksājam par klientu piesaisti.


  • 2) Ar mārketingu saistītie dat: Šie dati tiek izmantoti mārketinga mērķiem, kas iekļauj klientu novirzīšanu tīmeklī vai sociālajos tīklos, konvertācijas mērīšanu, reklāmu personalizēšanu, balstoties uz jūsu profilu, piemēram, valsti, no kuras lapu apmeklējat, lai reklāmas piedāvātu jūsu dzimtajā valodā. Šeit ir saraksts ar pakalpojumu sniedzējiem, kurus mēs šobrīd izmantojam:

  • Facebook pixel - noteikšanas “punkts”, lai atrastu jūs Facebook sociālajā tīklā, kas paredzēts novirzīšanai un/vai konvertēšanas izsekošanai.
  • Google DoubleClick/Adwords - noteikšanas “punkts”, lai atrastu jūs Google tīklā, kas paredzēts novirzīšanai un/vai konvertēšanas izsekošanai.
  • Bing - noteikšanas “punkts”, lai atrastu jūs Bing tīklā, kas paredzēts novirzīšanai un/vai konvertēšanas izsekošanai.
  • Rubicon - noteikšanas “punkts”, lai atrastu jūs Rubicon tīklā, kas paredzēts novirzīšanai un/vai konvertēšanas izsekošanai.

  • Visi šie dati tiek uzglabāti jūsu sīkdatnēs un nesatur jūsu personu identificējošu informāciju. Ja vēlaties atiestatīt šos iestatījumus, lūdzu, iztīriet pārlūka sīkdatnes un mēs lūgsim jūs atkal iestatīt iestatījumus. Šeit pieejama papildus informācija par sīkdatnēm un kā tās kontrolēt: https://ico.org.uk/for-the-public/online/cookies/

    Datu apkopošana produktā:

    Jūs mums kļūstat par identificējamu personu, kad ielogojaties, tādēļ mēs izsekojam un paturam vairāk informācijas par jums, ieskaitot personas datus. Mēs jūsu datus nodosim trešajai personai, ja būs nepieciešams vai tiks pieprasīts no policijas vai jebkuras ctas valsts iestādes, kas izmeklē nelegāls darbības, vai arī pēc tiesas pavēstes. Šāda informācijas atklāšana ir nepieciešama, lai ievērotu likumu, noteikumus vai likumīgu prasību; lai pasargātu jebkuras personas drošību; lai adresētu krāpšanas, drošības vai tehniskas problēmas; kā arī lai pasagātu TransferGo tiesības vai īpašumu. Trešajai personai var tikt nodota arī apkopotā statistikas informācija un analīze par mūsu Pakalpojumu lietotājiem, bet pirms informācijas nodošanas pārliecināsimies, lai neviens klients netiktu identificēts.

    Jūsu datu drošība:

    Jūsu datu aizsargāšnu mēs uztveram ļoti nopietni - informācijas nodošanas laikā tā tiek šifrēta. Mūsu iekšējās sistēmas saglabā pieeju jūsu datiem, kad/ja tiem piekļūst mūsu darbinieki. Mūsu ofisiem ir perimetra kontrole nepiederošām personām. Mums ir iekšējas IT drošības procedūras un izmantojam labākās drošības prakses, lai mazinātu uzbrukuma risku. Visas kritiskās sistēmas pieprasa 2 faktoru autentifikāciju un/vai ir pieejamas tikai caur mūsu iekšējo tīklu.

    Kāpēc mums nepieciešami jūsu personas dati:

    1) Kā finanšu iestādei mums nepieciešams klientu identificēt pirms nodrošinām finanšu pakalpojumus, kā arī darīt visu nepieciešamo, lai novērstu nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju un krāpnieciskas darbības. Tāpēc no klientiem, atkarībā no konkrētā gadījuma, mums var būt nepieciešama papildus informācija un/vai dokumenti. 2) Lai nodrošinātu biznesa operācijas un izpildītu Noteikumus, kuriem jūs piekrītat, izmantojot TransferGo. Sūtot naudu, mums nepieciešams noteikt, kas to sūta. Atsevišķos gadījumos mēs varam no naudas sūtītāja pieprasīt papildus informāciju vai dokumentus par naudas saņēmēju. 3) Lai pasargātu klientu un/vai savas intereses, mēs uzglabājam komunikāciju ar klientiem, lai konflikta gadījumā mums būtu visi komunikācijas ieraksti. 4) Lai jums nodrošinātu labākus piedāvājums - zinot jūsu personas datus mēs jums varam piedāvāt personalizētāku servisu un izdevīgākus piedāvājumus.
    Produktā mēs apkopojam 3 veida datus:

    1) Personas un finansiālos datus, kas nepieciešami, lai ievērotu “pazīsti savu klientu” (KYC), nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas (AML) un terorisma finansēšanas novēršanas (CTF) noteikumus un izpildītu finananšu un biznesa operācijas:

    Šie dati iekļauj jūsu e-pastu, telefona numuru, vārdu, uzvārdu, adresi, nacionalitāti, dzimšanas datumu, bankas konta informāciju (arī debetkartes/kredītkartes), transakciju vēsturi un citus personas datus, kas var mums palīdzēt ievērot noteikumus un novērst nelegālu uzvedību. Pārskaitot naudu, daļu no personas datiem mēs nododam arī saviem partneriem (finanšu starpniekiem), lai varētu pabeigt transakciju. Tas iekļauj maksājuma kartes apstrādātāju, sankciju saraksta pakalpojumu sniedzēju, krāpniecisku darbību noteikšanas sistēmas, partnerbankas, u.c.

    Šeit ir saraksts ar pakalpojumu sniedzējiem, ar kuriem mēs dalām jūsu datus:
  • Amazon Web Services - mūsu datu centra pakalpojumu sniedzējs, kurā mēs uzglabājam un apstrādājam visu jūsu datus. Visi mūsu dati tiek uzglabāti Eiropas Savienībā
  • RDC - instruments, kas mums atļauj pārbaudīt, vai jūs neesat kādā no sanksciju sarakstiem, vai arī politiski ietekmējama persona (PEP), kā arī vai par jums nav nelabvēlīgi mediji.
  • Tracesmart - pakalpojumu sniedzējs, kas pārbauda identitāti.
  • DirectID - pakalpojumu sniedzējs, kas pārbauda identitāti.
  • ID Scan - pakalpojumu sniedzējs, kas pārbauda identitāti.
  • Onfido - pakalpojumu sniedzējs, kas pārbauda identitāti.
  • Google Cloud Vision - attēla atpazīšanas pakalpojums, kas palīdz atpazīt sliktas kvalitātes dokuments.
  • Checkout.com - mūsu maksājumu karšu apstrādātājs.
  • Citas bankas vai maksājumu pakalpojumu sniedzēji - kad mēs jūsu vārdā sūtām naudu, šī informācija ir redzama saņēmēja bankai un/vai maksājumu pakalpojumu sniedzējam, kā arī ar saņēmējam.
  • Kolektīvā finansējuma platforma: tiek pielietota tikai klientiem, kuri izlemj ieguldīt līdzekļus un izmantot partneru kolektīvā finansējuma principa “pazīsti savu klientu” procesus.
  • Partnerbankas- kad mēs no jums saņemam naudu, mūsu partnerbanka patur informāciju par jūsu darījumu.
  • Duedil - pakalpojumu sniedzējs, kas pārbauda uzņēmumu.
  • Tableau - instruments biznesa informācijas analīzei.


  • 2) Tehniskie rādītāji, uzvedības analīze un komunikācijas dati:

    Šie dati ir paredzēti anonīmi, bet var iekļaut daļu no personas datiem vai ar lietotāju saistītiem datiem. Mēs izmantojam vairākus instrumentus, lai noteiktu lapas tehnisko sniegumu, kontrolētu kļūdas un lapas izmantošanas statistiku, kas palīdz mums uzlabot servisu un nodrošināt labāku pieredzi klientiem, kā arī palīdz efektīvāk komuncēt ar klientiem. Šeit ir saraksts ar pakalpojumu sniedzējiem, kurus izmantojam:

  • Google Analytics - instruments, ar kuru noteiktu apkalpotu klientu uzvedību un nodrošinātu ieskatu sistēmā. Jūsu IP adrese vienmēr tiek paslēpta, lai nebūtu iespējams jūs identificēt.
  • Google Optimize - A/B testēšanas instruments, kas parāda nedaudz atšķirīgu saturu katram klientam. Klienti tiek izvēlēti pēc nejaušības principa nevis personas datiem.
  • HotJar - instruments, lai anonīmi noteiktu individuālu klientu uzvedību, kas mums palīdz optimizēt lapu. Lai gan tas nosaka konkrētus klientus, nav iespējams klientus identificēt vai datus izmantot mārketinga mērķiem.
  • Mixpanel - uzvedību nosakošs instruments un ziņas nosūtīšanas pakalpojumu sniedzējs.
  • Get Site Control - instruments, lai ātri rediģētu lapas saturu, neizmantojot programmētājus, piemēram, pievienojot mājaslapai aptauju.
  • TrackJS - priekšgalsistēmu novērošanas instruments, lai noteiktu kļūdas.
  • NewRelic - tehniskās veiktspējas kontrolēšanas un problēmu novēršanas instruments.
  • Datadog - tehniskās veiktspējas kontrolēšanas un problēmu novēršanas instruments.
  • Loggly - kļūdu ierakstu serviss, kas palīdz identificēt un novērst problēmas sistēmā.
  • Fabric - kļūdu ierakstu serviss, kas palīdz identificēt un novērst problēmas sistēmā.
  • Zendesk - klientu apkalpošanas instruments, ko mēs izmantojam, lai komunicētu ar klientiem.
  • Talkdesk - klientu apkalpošanas instruments, ko mēs izmantojam, lai komunicētu ar klientiem.
  • Twillio - SMS sūtīšanas serviss, kuru mēs izmantojam, lai sūtītu svarīgas SMS ziņas par pārskaitījumiem.
  • Vertex -SMS sūtīšanas serviss, kuru mēs izmantojam, lai sūtītu SMS ziņas ar mārketinga saturu.
  • Postmark - epastu sūtīšanas serviss, kuru mēs izmantojam, lai sūtītu svarīgas SMS ziņas par pārskaitījumiem
  • Active Campaign - epastu sūtīšanas serviss, kuru mēs izmantojam, lai sūtītu mārketinga epastus vai vispārīgu informāciju, kas nav personalizēta un netiek uzskatīta par mārketinga materiālu.
  • Tableau - biznesa informācijas analīzes instruments, ko mēs izmantojam, lai kontrolētu veiktspēju.
  • Wootric - Net Promoter Score (NPS) mērīšanas sistēma
  • Google Suite - mūsu iekšējās komunikācijas sistēmas (epasti, dokumenti, u.c.), kas var saturēt personas informāciju.
  • Slack - mūsu uzņēmuma komunikācijas instruments, kas var saturēt personas datus.
  • Asana- uzdevumu pārvaldīšanas instruments.
  • Atlassian - uzdevumu pārvaldīšanas instruments un dokumentācijas komplekts


  • 3) Mārketinga, personalizācijas, profilēšanas dati:

    Mēs izmantojam dažādus mārketinga instrumentus, lai sasniegtu savus esošos un potenciālos klientus. Šādi instrumenti iekļauj, piemēram lietotāju atrodošus “punktus”, lai parādītu atbilstošās reklāmas un/vai uzlabotu jūsu pieredzi. Šeit ir saraksts ar pakalpojumu sniedzējiem, kurus izmantojam:

  • Facebook pixel - noteikšanas “punkts”, lai atrastu jūs Facebook sociālajā tīklā, kas paredzēts novirzīšanai un/vai konvertēšanas izsekošanai.
  • Google DoubleClick/Adwords - noteikšanas “punkts”, lai atrastu jūs Google tīklā, kas paredzēts novirzīšanai un/vai konvertēšanas izsekošanai.
  • Bing - noteikšanas “punkts”, lai atrastu jūs Bing tīklā, kas paredzēts novirzīšanai un/vai konvertēšanas izsekošanai.
  • Rubicon - noteikšanas “punkts”, lai atrastu jūs Rubicon tīklā, kas paredzēts novirzīšanai un/vai konvertēšanas izsekošanai.


  • Partneru izvēles politika

    Mēs paturam tiesības iekļaut vai izslēgt jaunus partnerus, lai apstrādātu datus jebkurā no politikā noteiktajām kategorijām. Mēs datu aizsargāšanu uztveram nopietni, tāpēc vienmēr sadarbojamies ar kompānijām, kas nodrošina Datu apstrādes līgumu (DPA) vai citus datus aizsargāšanas līgumus.

    Profilēšana, segmentācija un automātiskie lēmumi:

    Mums ir ļoti dažādi klienti visā pasaulē un mēs mēģinām personalizēt viņu pieredzi. Profilēšana sākas ar mārketinga komunikāciju vēlamajā valodā līdz jauniem paziņojumiem par produktu, kas var būt noderīgi īpašiem klientiem. Profilēšanas aktivitātes klientus neiteikmē juridiskā ziņā, izņemot krāpšanas novēršanas pasākumi, kurus mums jāievēro, lai novērstu nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju.

    Mēs vienmēr klientiem prasām konfidencialitātes politikas piekrišanu:

    1) Ja klients noraida konfidencialitātes politiku - mēs iekļaujam tikai pirmā un otrā tipa datus (personas datus + tehniskos/uzvedības/komunikācijas datus), atstājot trešā tipa mārketinga datus neizmantotus. Izvēloties šo opciju, mēs aizvien turpināsim sekot datiem, kas nepieciešami, lai jums nodrošinātu pakalpojumus, bet šie dati netiks izmantoti mārketinga mērķiem. Mēs nesūtīsim mārketinga kuminākcijas ziņas, kas iekļauj īpašus piedāvājumus, ja vien klients nedos īpašu piekrišanu.
    2) Ja klients pieņem konfidencialitātes politiku - mēs iekļaujam pirmā, otrā un trešā tipa datus. Mēs sūtīsim arī mārketinga komunikācijas ziņas, izmantojot elektroniskos kanālus.

    Jūs vienmēr varat mainīt sekošanas un komunikācijas izvēli savos profila iestatījumos. Ja vēlaties samazināt sekošanas līmeni, atcerieties, ka jau esošie dati tiks saglabāti līdz datu sagalbāšanas periods ir beidzies. Ja vēlties, lai dati tiktu dzēsti ātrāk, lūdzu, sūtiet pieprasījumu uz e-pastu [email protected]

    Ja klients vēlas atiestatīt sekošanas opciju, vislabākā iespēja ir iztīrīt pārlūkošanas kešatmiņu.

    Mārketinga komunikācijas priekšrocības:

    Ar klientiem mēs komunicējam par jauniem produktiem un pakalpojumiem, kā arī citiem mārketinga paziņojumiem. Pieņemot šo konfidencialitātes politiku, jūs piekrītat saņemt mārketinga komunikāciju elektroniskā veidā (epasts, aplikācija, SMS, telefona zvani). Ja jūs noraidāt šo konfidencialitātes politiku, tad mēs jums nesūtīsim mārketinga komunikāciju un jūs nesaņemsiet speciālos piedāvājumus, kurus mēs sūtām klientiem. Atcerieties, ka jūs vienmēr varat profila iestatījumos izvēlēties speciālus kanālus, caur kuriem saņemt komunikāciju.

    Informācija par pārskaitījumiem, piemēram, informācija par saņemtu naudu, pieprasījumi pēc papildus dokumentiem un/vai cita informācija, kas saistīta ar mūsu servisu, nav daļa no mārketinga komunikācijas un no tās jūs nevarat atteikties.

    Izpildot jūsu tiesības uz datiem:

    Vispārīgā datu aizsardzība regula (GDPR) jums dod vairāk tiesību kontrolēt, kuriem datiem tādai kompānijai kā mums ir pieeja. Šeit ir saraksts ar regulā norādītajām tiesībām:

  • Datu subjekta piekļuves tiesības.
  • Datu subjekta pieejas uz labojumiem.
  • Datu subjekta tiesības uz apstrādes ierobežošanu.
  • Tiesības tikt informētam.
  • Tiesības uz datu pārnesamību.
  • Tiesības objektīvi apstrādāt datus.


  • Lai izpildītu savas GDPR tiesības, lūdzu, sazinieties ar mums, sūtot epastu uz [email protected] . Lūdzu, vēstuli sūtiet no profilā reģistrētā epasta, jo mums vajadzēs jūs identificēt. Uz jūsu pieprasījumu mēs atbildēsim 30 dienu laikā. Lūdzu, atcerietis, ka kā regulētai kompānijai TransferGo ir jāuzglabā klientu personas dati, kā arī papildus dokumenti, lai atbildīgās institūcijas varētu novērst, noteikt un izmeklēt iespējamu nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu un teroristu finansēšanu. Lai ievērotu AML/CTF noteikumus, klienta dokumentu kopijas un personiskā informācija mūsu sistēmā tiek uzgalbāta 5 gadus pēc biznesa attiecību izbeigšanas. Lūdzu, atcerieties, ka AML/CTF noteiktumi atceļ GDPR noteikumus. Dažos gadījumos, kad mums nav uzticamas metodes, lai izņemtu jūsu datus, tie automātiski tiks dzēti 6 mēnešus pēc datu uzglabāšanas perioda beigām.

    Ja klienta pieprasījums ir acīmredzami nepamatots vai pārmērīgs, mēs paturam tiesības atteikties rīkoties pēc pieprasījuma vai noteikt administratīvu maksu.
    Ja uzskatāt, ka jūsu tiesības netiek atbilstoši ievērotas, jūs vienmēr varat sazināties ar mūsu datu aizsardzības speciālistu: [email protected]

    Sīkdatņu politika:

    Sīkdatnes ir neliela informācijas daļa, kas tiek saglabāta jūsu pārlūkprogrammā. Tās tiek izmantotas, lai uzlabotu klientu pieredzi, kā arī palīdz trešās personas servisiem strādāt atbilstoši..

    TransferGo sīkdatnes izmanto gan publiskajā lapā, gan produktā. Lielākā daļa no trešās personas pakalpojumu sniedzējiem, izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu servisu. Privātie dati sīkdatnēs nekad netiek uzgalbāti, tikai anonīmi identifikatori. Datu uzgalbāšana ir atkarīga no sīkdatņu politikas, bet tā nebūs ilgāka par 24 mēnešiem.

    Papildus informācija par šiem noteikumiem un nākotnes izmaiņām:

    Mēs jūsu persnisko informāciju varam atklāt šādām personām: Mēs varam dalīties ar jūsu personas datiem ar jebkuru locekli no mūsu grupas vai filiāles (jebkura organizācija, kuru kontrolējam) vai pārvaldītājkompānijas (jebkura organizācija, kas mūs kontrolē) un tai piederošajām filiālēm. Šīs kompānijas izmanos jūsu personisko informāciju, lai nodrošinātu mums servisu vai jums tādā pašā veidā ievērojot konfidencialitātes politiku.

    Ja bizness vai kompānijas aktīvi tiek pārdoti, personiskā informācija var tikt nodota tālāk pricējiem vai potenciālajiem pircējiem.

    Šie noteikumi ir pieejami dažādās valodās. Ja starp valodām ir kādas nesakritības, tad versijai angļu valodā ir augstāks spēks.

    Ja jums ir kādi jautājumi par šiem noteikumiem, lūdzu, izmantojiet epastu [email protected], lai uzzinātu papildus informāciju. Mēs paturam tiesības noteikumus mainīt un par to informēt klientus ar mūsu prodoktu vai komunikācijas kanāliem, piemēram, epastu 7 dienas pirms izmaiņām.

    Veikt naudas pārskaitījumu